ua en ru

Теракт в метро Санкт-Петербурга: пізнаний передбачуваний смертник

Теракт в метро Санкт-Петербурга: пізнаний передбачуваний смертник Фото: теракт в метро Санкт-Петербурга

Упізнані також троє загиблих у результаті теракту в метро Санкт-Петербурга

Пізнані троє загиблих при теракті в метро Санкт-Петербурга, в тому числі, передбачуваний смертник. Про це повідомляє "Фонтанка".

Як наголошується, в епіцентрі вибуху у вагоні метро на перегоні між "Сінною площею" і "Технологічним інститутом" вдень 3 квітня виявився 22-річний громадянин Казахстану Максим Аришев. Крім цього у слідства є заснувати вважати, що пізнані ще двоє загиблих - це 71-річний Юрій Минів і 18-річна Ксенія Мілюкова.

Зазначимо, Спецслужби заздалегідь були попереджені про підготовку теракту в метро Санкт-Петербурга, вони "вели" організаторів, але запобігти вибухи в метро вдалося лише частково.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Президент Російської Федерації (РФ) Володимир Путін приїхав на місце теракту в Санкт-Петербурзі.

В інтернеті опубліковано відео з передбачуваним організатором теракту в Санкт-Петербурзі. На відео видно, як чоловік провів кілька хвилин на Сінній площі біля метро. Він стояв на одному місці, не рухаючись, після чого попрямував до входу. Повідомляється, що камери зафіксували його пересування як зовні, так і всередині метро.