ua en ru

Теракт у Керчі: кількість жертв зросла до 17

Теракт у Керчі: кількість жертв зросла до 17 Фото: вибух у Керчі (kerch.fm)

Також повідомляється, що ймовірний виконавець теракту покінчив з собою

Кількість загиблих в результаті вибуху в анексованій Керчі, зросла до 17 осіб. Про це повідомляє РБК-Украина, посилаючись на Слідчий комітет РФ.

Зазначимо, раніше "глава Криму" Сергій Аксьонов повідомляв, що загинули 18 людей. Також він повідомляв, що ймовірний виконавець теракту покінчив з собою.

"Студент коледжу, 22 роки, навчався на четвертому курсі у цьому ж навчальному закладі", - сказав він.

За інформацією Telegram-каналу Mash, студента звуть Владислав Росляков.

Нагадаємо, в Росгвардії офіційно назвали вибух у Керчі терактом. Також повідомили, що причиною загибелі і наявності такої великої кількості постраждалих у політехнічному коледжі став вибух саморобного вибухового пристрою. Також слідчий комітет Російської Федерації (РФ) назвав вибух в політехнічному коледжі в Керчі терактом.

Разом з тим, в Слідкомі РФ не називають число загиблих і постраждалих. У повідомленні російського відомства наголошується, що на даний момент інформація про постраждалих уточнюється, велика частина з них - підлітки.

Зазначимо, у середу, 17 жовтня, близько 12 години дня в їдальні політехнічного коледжу у Керчі стався вибух. Як розповідають місцеві жителі, вибух був такої сили, що винесло віконні рами.