ua en ru

Теракт у Франції: затримано двох підозрюваних в атаці на газосховище

Теракт у Франції: затримано двох підозрюваних в атаці на газосховище Фото: поліція на місці події

Одного з підозрюваних звуть Ясін Салі, ім'я другого не називається

У Франції затримано двох підозрюваних у нападі на газосховищі. Про це повідомляє Liberation з посиланням на президента країни Франсуа Олланда і видання Dauphine Libere.

Глава Міністерства внутрішніх справ країни розповів, що заарештований підозрюваний по імені Ясін Салі, передає Reuters. Особу другого затриманого встановлена, але його ім'я не називається, пише Liberation. За даними Dauphine Libere, другого підозрюваного затримали у нього вдома.

Олланд також повідомив, що в результаті атаки на газосховище поранені дві людини. Прем'єр-міністр Франції Мануель Вальс назвав цей випадок ще однією атакою ісламських терористів.

Вранці в п'ятницю, 26 червня, невідомийчоловік на великій швидкості під'їхав до входу в газосховище компанії Air Products у місті Сен-Кантен-Фаллавье, регіон Рона-Альпи, і підірвав малопотужні бомби. В руках у нього очевидці побачили прапор терористичної організації "Ісламська держава". Біля входу на підприємство був також виявлений обезголовлений труп.

За даними французьких ЗМІ, один поранений не є працівником підприємства. Убитим виявився керуючий транспортної компанії.