ua en ru

У Техасі сталась стрілянина, загинули 8 осіб

У Техасі сталась стрілянина, загинули 8 осіб Фото: стрілянина (polizei.de)

В результаті стрілянини ще 2 людини отримали травми

У Техасі в результаті стрілянини загинули 8 людей, в числі загиблих - стрілок, який напав на людей. Про це повідомляє Dallas Morning News.

"7 осіб загинули в результаті стрілянини в неділю ввечері місті Плейно в Техасі. Зловмисник також був убитий - поліцейським", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, крім того в результаті стрілянини постраждали 2 людини. Вони доставлені в шпиталь.

Відзначається, що стрілянина в будинку сталася 10 вересня 2017 року. Сусіди, які почули постріли, викликали поліцію. Прибулі на місце співробітники правоохоронних органів застрелили імовірного злочинця, ім'я якого поки не називають.

Так, причини інциденту наразі невідомі. Сусіди повідомили, що конфлікт міг виникнути під час вечірки в будинку, однак поліція поки не підтверджує цю інформацію.

Правоохоронці працюють на місці злочину. Всі жертви були публічно пізнані, все - дорослі. Очевидці також заявляють, що вечірка в будинку, де стався інцидент, почалася ще вдень, "люди сміялися і щось смажили на вулиці".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Франції в місті Нуайон невідомий на вокзалі застрелив чотирьох людей з однієї родини.