ua en ru

У Таїланді автомобіль в'їхав у натовп людей

У Таїланді автомобіль в'їхав у натовп людей Фото: ДТП (facebook.com/Kyivpastrans)

В результаті аварії загинули 2 людини, ще 15 постраждали

В Таїланді в курортному місті Паттайя водій пікапа в'їхав у натовп студентів, в результаті події дві людини загинули, ще 15 отримали поранення. Про це повідомляє Bangkok Post.

Повідомляється, що водій пікапа врізався в натовп студентів, які їхали на мотоциклах на навчання, через що почався напад епілепсії.

Так, 44-річний водій розповів поліції, що перебував за кермом свого пікапа, коли раптово втратив свідомість. У цей момент він в'їхав у натовп студентів.

За його словами, зрозуміти, що сталося, він зміг тільки після того, як прийшов в себе.

За даними видання, одразу після інциденту на нього спробували накинутися розсерджені свідки аварії. Внаслідок цього прибулі на місце події правоохоронці оточили чоловіка і відвезли його у відділок.

Крім того, тест на наявність алкоголю в крові показав негативний результат. Водієві пред'являть звинувачення в повному обсязі.

Постраждалих відправили в міські шпиталі. Особистість двох загиблих встановлюється. При аварії загинула собака.

Нагадаємо, раніше у Нью-Йорку (США) автомобіль врізався в натовп людей, злочинець зник з місця злочину. Інцидент стався в районі Куінс рано вранці в неділю, автомобіль в'їхав у натовп людей з 5 чоловік. В результаті події загинула одна людина, троє отримали поранення. Стан двох постраждалих оцінюється як важкий.