ua en ru

Т.Стецьків: У фракції НУ-НС є "орієнтовно" 20-30 голосів за коаліцію з ПР.

У фракції НУ-НС є "орієнтовно" 20-30 голосів за коаліцію з Партією регіонів (ПР). Про це РБК-Україна заявив народний депутат України від НУ-НС Тарас Стецьків.
За результатами засідання фракції "одразу можу сказати, що ситуація є така, що у фракції є достатньо впливова група людей, яка вважає, що можна йти на переговори з Партією регіонів під нашого прем'єра, однак вона не складає більшості в нашій фракції", - підкреслив Т.Стецьків.
На його думку, такі переговори з ПР є безперспективними. "Швидше за все регіони на це не погодяться, а якщо й погодяться, то такий союз з ПР буде тимчасовий і коштуватиме втрати НУ-НС залишків свої репутації в суспільстві", - вважає нардеп.
Він наголосив, що особисто не вступатиме в коаліцію з ПР, оскільки на думку парламентаря, фракції необхідно формувати потужну опозицію. "Але зараз тяжко сказати, яка приблизно кількість голосів у фракції є за коаліцію з ПР, ця цифра може коливатися "в районі" 20-30, але це поки що орієнтовно, оскільки сьогодні на засіданні фракції ми голосування (за коаліцію з ПР) не проводили. Я думаю, що остаточні рішення будуть визрівати на наступному тижні", - підсумував Т.Стецьків.