ua en ru

Ситник заявив, що у НАБУ немає підтверджень хвороби у Насірова

Ситник заявив, що у НАБУ немає підтверджень хвороби у Насірова Фото: Артем Ситник (РБК-Україна)

У НАБУ не бачать підстави для виїзду Насірова за кордон

Голова Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) Артем Ситник заявив, що у НАБУ немає підтверджень хвороби у відстороненого голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова. Про це повідомив Ситник в ході інтерв'ю Insider.

"У нас немає підтверджень ні по тій хворобі, що нібито була при затриманні, ні по інших. Тому ми не бачимо підстав для виїзду за кордон. Триває ознайомлення з матеріалами справи. Якщо воно буде йти такими ж темпами, як зараз, то вже у вересні передамо справу до суду", - заявив Ситник.

За його словами, Роман Насіров читає по 4 томи справи в день. Він зазначив, що все залежить від того, коли сторона захисту ознайомитися з матеріалами справи.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у відстороненого голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова діагностували папілярний рак щитовидної залози. Цю інформацію РБК-Україна підтвердили джерела в оточенні Насірова.

Крім того, згідно з висновком судмедекспертизи, у відстороненого голови ГФС діагностована ішемічна хвороба серця (нестабільна стенокардія вінцевих артерій).