ua en ru

Сина Шуфрича можуть призначити штраф і умовне покарання за ДТП в Києві

Сина Шуфрича можуть призначити штраф і умовне покарання за ДТП в Києві Фото: Антон Геращенко (УНІАН)

Слідству ще потрібно провести експертизу

Синові народного депутата від "Опозиційного блоку" Нестора Шуфрича - Нестору Шуфричу-молодшому можуть призначити умовне позбавлення волі. Про це заявив нардеп Антон Геращенко в коментарі телеканалу "112".

За його словами, таке покарання суд може визначити у зв'язку з тим, що у Шуфрича-молодшого раніше не було проблем з законом і судимостей.

"Кримінальний кодекс може давати за таке правопорушення (за ч. ст 2. 286 ККУ) від 3 до 6 років позбавлення волі, але з урахуванням того, що син Шуфрича не був судимий, раніше не мав проблем із законом, суд може призначити умовне покарання у вигляді великого штрафу плюс умовне позбавлення волі", - розповів депутат.

Він також підкреслив, що остаточне рішення у справі винесе суд.

"На сьогоднішній момент слідству потрібно провести експертизу, встановити швидкість, з якою рухався автомобіль, всі обставини цієї справи. Попередньо можна сказати, що пішохід переходив через пішохідний перехід, тому водій повинен у будь-якому випадку його пропускати", - додав Геращенко.

Як повідомлялося раніше, за фактом ДТП у Києві за участю сина Нестора Шуфрича поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 "Порушення правил безпеки дорожнього руху" Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, в Києві сталося ДТП за участю сина нардепа Шуфрича.