ua en ru

Син Фіделя Кастро покінчив життя самогубством

Син Фіделя Кастро покінчив життя самогубством Фото: Діас-Баларт

Кастро Діас-Баларт покінчив життя самогубством

Старший син колишнього кубинського керівника Фіделя Кастро Діас-Баларт покінчив життя самогубством. Про це повідомляє Reuters.

"Діас Баларт, якого через стан глибокої депресії протягом декількох місяців відвідувала група лікарів, скоїв суїцид", - йдеться в повідомленні.

Так, Кастро-молодшому було 68 років, його звали "Фіделіто" через сильну зовнішню схожість з батьком. Спочатку він проходив лікування в госпіталі, але потім його перевели на амбулаторне лікування.

Зазначимо, Фідель Кастро Діас-Баларт народився в 1949 році в Гавані, його матір'ю була перша законна дружина Фіделя Кастро Мирта Діас-Баларт, дочка губернатора кубинського міста Банес. З чоловіком вона познайомилася в Гаванському університеті.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що батько Кастро Діас-Баларт, лідер кубинської революції Фідель Кастро помер 25 листопада 2016 року у віці 90 років. За 10 років до цього він передав свої повноваження глави держави молодшому братові Раулю.

Фідель Анхель Кастро Діас-Баларт ніколи не був великою політичною фігурою і не претендував на роль наступника Рауля Кастро.