ua en ru

За добу в зоні АТО поранено чотирьох українських військових

За добу в зоні АТО поранено чотирьох українських військових Фото: бойовики продовжують порушувати перемир’я у зоні АТО на Донбасі

На донецькому напрямку бойовики обстріляли позиції ЗС України в районі Опитного з РСЗВ "Град"

У зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі минулої доби зафіксовано 59 фактів недотримання бойовиками режиму припинення вогню, у результаті поранено 4 українських військових. Про це повідомив прес-центр штабу АТО у Facebook.

Зокрема, на приморському напрямку бойовики 29 разів застосовували зброю проти українських військових, обстрілювалися позиції біля Павлополя, Красногорівки, Широкиного, Тарамчука та північніше - біля Мар'їнки.

На донецькому напрямку ввечері бойовики обстріляли позиції ЗС України в районі Опитного з РСЗВ "Град", ситуація залишається складною й у південному та східному передмістях Авдіївки.

На луганському напрямку впродовж минулої доби зафіксовано 9 фактів використання бойовиками зброї, зокрема, ввечері в бік українських позицій біля Малинового противник відкривав вогонь з автоматичних станкових гранатометів, в районі Валуйського, Станиці Луганської та Донця - зі стрілецької зброї.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу станом на 06.00 годину 23 травня 2017 року Ситуація у зоні проведення АТО...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 22 травня 2017 р.

Нагадаємо, бойовики самопроголошеної "Луганської народної республіки" поширюють написи нібито проукраїнського змісту, які супроводжуються нацистськими гаслами і символікою.