ua en ru

За добу в зоні АТО загинув один військовий, двоє поранені

За добу в зоні АТО загинув один військовий, двоє поранені Фото: солдати ВСУ (flickr.com/ministryofdefenceua)

Окупаційні війська продовжують застосовувати по позиціях ВСУ міномети, які давно повинні бути відведені від лінії розмежування

У зоні АТО протягом 2 березня тривала активність російсько-оккупаціоннних військ, один український військовий загинув, двоє поранені. Про це на своїй сторінці в Facebook інформує прес-центр штабу АТО.

"За минулу добу агресор провів вісім прицільних обстрілів позицій Збройних сил України. В результаті ворожого вогню, на жаль, загинув один український вояк, ще двоє наших захисників отримали поранення", - передає штаб.

Наголошується, що окупаційні війська продовжують застосовувати по позиціях захисників України міномети, які давно повинні бути відведеними від лінії розмежування.

Штаб повідомляє, що на Луганському напрямку противник вів вогонь з 120-мм мінометів в районі населеного пункту Троїцьке. Поблизу Станиці Луганської загарбники порушили перемир'я зі стрілецької зброї.

"На Донецькому напрямку противник з мінометів калібру 120 і 82 мм, гранатометів різних типів і стрілецької зброї неодноразово обстрілював наші позиції навколо Авдіївки. Також, 82-мм міномети і озброєння БМП ворог застосував неподалік Богданівки", - додали в прес-центрі.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО за 2 березня 2018 року Протягом мі...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 2 березень 2018 р.

Нагадаємо, з 5 березня на Донбасі оголошується повне безстрокове припинення вогню.