ua en ru

За добу в зоні АТО загинув один український військовий, п’ятьох поранено

За добу в зоні АТО загинув один український військовий, п’ятьох поранено Фото: АТО на Донбасі (mil.gov.ua)

Бойовики продовжують порушувати режим тиші вздовж усієї лінії розмежування

За минулу добу незаконні збройні формування 22 рази порушили перемир’я у зоні проведення антитерористичної операції (АТО), у результаті один український військовий загинув, п’ятеро отримали поранення. Про це повідомив прес-центр штабу АТО у Facebook.

У штабі зазначають, що з 18 години і до опівночі бандформування продовжували порушувати режим тиші практично вздовж усієї лінії розмежування.

Зокрема, на луганському напрямку зі стрілецької зброї і гранатометів бойовики обстрілювали українські позиції у Кримському, Новозванівці, Новотошківському, а біля Попасної застосовували міномети.

На маріупольському напрямку ввечері під мінометний вогонь ворога потрапили опорні пункти сил АТО у Павлополі та Водяному, а по Талаківці бойовики тричі били з гранатометів і стрілецької зброї.

Близько 20 години, ворог півтори години вів вогонь із мінометів, гранатометів та великокаліберних кулеметів по українських укріпленнях біля Авдіївки.

Cили АТО у свою чергу 12 разів застосовували зброю.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу станом на 6 годину 28 липня 2017 року Завершення минулої доби, у зоні АТО,...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 27 липня 2017 р.

Нагадаємо, на підконтрольній самопроголошеній "Донецькій народній республіці" території поширюються чутки про наступ української армії найближчим часом.