За добу в зоні АТО жоден український військовий не постраждав, - штаб

За добу в зоні АТО жоден український військовий не постраждав, - штаб Фото: українські військові не постраждали (mil.gov.ua)

Бойовики стріляли зі зброї, яку заборонено мінськими домовленостями

Протягом доби у зоні проведення антитерористичної операції ніхто із українських воїнів не постраждав. Станом на 18:00 11 лютого 2018 року зафіксовано 8 випадків порушення перемиря з боку бойовиків, передає прес-центр штабу АТО.

Зазначається, що бойовики продовжили обстрілювати опорні пункти Збройних сил України, зокрема й зі зброї, яка заборонена мінськими домовленостями.

"На Луганському напрямку загарбники з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї вели вогонь по наших опорних пунктах неподалік Зайцевого. На Донецькому напрямку противник порушував перемир’я з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї у передмісті Авдіївки", - йдеться у повідомленні.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 11 лютого 2018 ро...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 11 лютого 2018 р.

Так, на приморській ділянці ворог застосував озброєння БМП, міномети калібру 120-мм та 82-мм по українських захисниках неподалік Талаківки. Також з мінометів різних калібрів противник вів вогонь по опорних пунктах поблизу Водяного і Широкіного.

Нагадаємо, за даними Головного управління розвідки Міноборони України, бойовики у Луганській області провели навчання артилерійських і танкових підрозділів.