ua en ru

За добу на Донеччині зафіксовано 61 обстріл українських військових, - штаб АТО

За добу на Донеччині зафіксовано 61 обстріл українських військових, - штаб АТО Фото: війна на Донбасі

При цьому отримали поранення 2 українських військових

Останні добу в районі проведення АТО знову пройшли неспокійно. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

Тим не менш, стверджують у штабі АТО, ситуація знаходиться під повним контролем українських захисників.

"Так, протягом 26 травня бойовики 61 разів відкривали вогонь по підрозділах ЗС України, іноді використовуючи і важке артилерійське озброєння", - йдеться в повідомленні.

При цьому за минулу добу отримали поранення 2 українських військових.

Так, на Приморському напрямку було зафіксовано 34 факти застосування незаконними збройними формуваннями зброї проти українських воїнів. Під обстріл попыли опорні пункти ВСУ під Широкіно і Чермалыком, поблизу Павлополя, Лебединського, Водяного і Гнутово, а також Мар'їнки і Красногорівки.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу станом на 06.00 годину 27 травня 2017 року Минула доба у районі проведений за резуль...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 26 травня 2017 р.

На Донецькому напрямку відбулося 19 обстрілів з боку проросійських бойовиків передмісті Авдіївки, неподалік Верхнеторецка, біля Троїцького і Пісків.

На Луганському напрямку було зафіксовано найменшу кількість обстрілів позицій ВСУ - 8 випадків.

"Все в районі Кримського, де ворог бив по наших оборонних укріпленнях з мінометів різних калібрів, озброєння БМП, гранатометів і стрілецької зброї", - зазначили в штабі АТО.

Нагадаємо, за минулу добу поранення в зоні АТО отримали 5 українських військових.