ua en ru

За добу на Донбасі загинув один боєць ЗСУ, - штаб АТО

За добу на Донбасі загинув один боєць ЗСУ, - штаб АТО Фото: ЗСУ (flickr.com/ministryofdefenceua)

За минулу добу бойовики 6 разів порушили режим тиші

Впродовж другої половини минулої доби, починаючи приблизно з 17.30, на Донбасі порушень режиму припинення вогню не зафіксовано, тим не менше вдень спостерігалася вогнева активність бойовиків. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

"Загалом, за минулу добу, противник 6 разів порушив режим тиші.
Внаслідок ворожого мінометного обстрілу, на жаль, загинув один військовослужбовець Збройних сил України", - йдеться в повідомленні.

Так, на Луганському напрямку противник вів вогонь з 120-мм мінометів по нашим опорним пунктам в районі Троїцького, також неодноразово з мінометів і гранатометів обстрілював оборонні укріплення Збройних сил України біля Луганського.

А на Донецькому напрямку бойовики застосували міномети калібру 82-мм по позиціях ЗСУ навколо Новотроїцького.

"Тут же, з метою провокаційних звинувачень сил АТО, вони вели мінометний вогонь по черзі в бік наших опорних пунктів і по інфраструктурі тимчасово непідконтрольного українській владі Докучаївська", - додали в штабі АТО.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО за 22 січня 2018 року Одного полові...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 22 січня 2018 р.

Нагадаємо, в понеділок, 22 січня, в результаті обстрілу з важкого озброєння міста Докучаєївська постраждали мирні жителі.