ua en ru

У Сумській області 5 осіб постраждали в ДТП

У Сумській області 5 осіб постраждали в ДТП Фото: ДТП (torange.biz)

В Охтирському районі області зіткнулися 2 мікроавтобуса

Вчора, 10 вересня, поблизу села Кучеряве Охтирського району Сумської області сталося ДТП за участю мікроавтобусів "ГАЗель" і "Мерседес-Спринтер". Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.

Повідомляється, що в результаті події один з водіїв і троє його пасажирів, а також пасажир "Газелі" були доставлені в лікарню.

За попередніми даними, 27-річний житель Харківської області, водій ГАЗ-3302, не переконавшись у безпеці маневру, виїхав на зустрічну смугу, в результаті чого його авто зіткнулося з "Мерседесом", за кермом якого перебував 45-річний житель Сум. Обидва мікроавтобуса перевозили вантаж - в одному був картоплю, в кузові іншого перебувала одяг.

В результаті ДТП водій "Мерседеса" отримав перелом лівого стегна, забій правої гомілки та закриту черепно-мозкову травму. В лікарню з різними травмами були госпіталізовані і три його пасажири - жінки у віці 56-ти, 39-ти та 35-ти років. Після надання медичної допомоги громадянки були відпущені додому.

altalt

Фото: ДТП (поліція Сумської області)

З переломом правої стопи та забоями обличчя був госпіталізований також пасажир "Газелі", 50-річний родич водія.

Зараз обидва мікроавтобуси поміщені на штрафмайданчик, відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 286 КК України.

Нагадаємо, у Львівській області водій позашляховика Opel Frontera збив 20-річного мотоцикліста, після чого спалив свій автомобіль.