ua en ru

У Сумах важко побили депутата міської ради

У Сумах важко побили депутата міської ради Фото: побитий депутат міськради Сум знаходиться в лікарні

Місцева поліція вже затримала одного з імовірних нападників

У Сумах в неділю, 14 травня, був побитий депутат міської ради В'ячеслав Калініченко. Про це повідомив голова сумської ОДА Микола Клочко на своїй сторінці в Facebook.

"20 хвилин тому мені подзвонили і повідомили про побиття. Знаю його як порядну людину і підприємця. Переговорив з його дружиною, яка зараз знаходиться в нейрохірургії обласної лікарні. Вона розповіла, що депутата жорстоко били по голові, швидше за все бітами. Подзвонив головному лікарю Гороху В.В., який запевнив, що робиться все можливе для В'ячеслава, стан якого важкий", - написав Клочко.

20 хвилин тому мені зателефонували і повідомили про побиття депутата міської ради Калініченко В'ячеслава. Знаю його, як ...

Опубліковано Миколою Клаптиком 14 травня 2017 р.

За його словами, у місцевій поліції повідомили, що по гарячих слідах одного з імовірних нападників вже затримали.

"Про ситуації постійно доповідають. Пора кінчати з бандами на вулицях нашого міста. Сьогодні всі правоохоронці отримають відповідні доручення", - додав Клочко.

Нагадаємо, у Сумській області чоловік, скоївши подвійне вбивство, "сховався" від поліції в психлікарні.

Затриманому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п. 1 ч. 2 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство двох осіб), йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув'язнення.