ua en ru

У Сумах працівник СБУ влаштував бійку і втік

У Сумах працівник СБУ влаштував бійку і втік Фото: поліція (РБК-Україна)

Речниця управління СБУ в Сумській області повідомила, що інформація щодо даної особи перевіряється

У Сумах співробітник слідчого управління УСБУ в Сумській області вдарив патрульного під час сутички і втік з місця події. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Sumy.Today.

Як повідомляється, патрульні, отримавши інформацію про водія з ознаками алкогольного сп’яніння, зупинили авто, в якому перебував, за попередньою інформацією, співробітник слідчого управління УСБУ в Сумській області Халимоненко.

Зазначається, що після цього між водієм і патрульним виникла сутичка. Водій вдарив в око патрульного і втік з місця події.

"Патрульні намагалися наздогнати сбушника, та він встиг доїхати додому і зачинився у своїй квартирі на Кондратьєва, 138. Наразі під квартирою патрульні чекають на слідчо-оперативну групу міського відділу поліції", - йдеться у повідомленні.

Разом з тим, прес-секретар управління патрульної поліції в Сумській області Олег Сологуб підтвердив інформацію про травмування патрульного. Речниця управління СБУ в Сумській області Олеся Рапута повідомила, що інформація наразі перевіряється і якщо буде встановлено, що це дійсно співробітник СБУ, і він причетний до протиправних дій, "буде відповідне реагування згідно із законодавством".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Святошинський суд Києва засудив співробітника Служби безпеки України (СБУ) у званні майора до 6 років позбавлення волі за вчинення смертельної аварії у стані наркотичного сп’яніння.