ua en ru

У Сумах двох поліцейських звільнять за знущання над нетверезим чоловіком

У Сумах двох поліцейських звільнять за знущання над нетверезим чоловіком Ілюстративне фото (скріншот з Facebook)

Також до дисциплінарної відповідальності залучаються їхні керівники

Комісія Департаменту патрульної поліції прийняла рішення про звільнення двох поліцейських за знущання над нетверезим чоловіком. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький.

Згідно з повідомленням Білошицького, дії патрульних були такими грубими, що було прийнято рішення про їх звільнення.

"Комісія Департаменту патрульної поліції завершила розслідування даної події і прийшла до висновку про наявність дисциплінарних правопорушень у діях поліцейських. І правопорушення двох поліцейських були настільки грубими, що комісія прийшла до висновку про необхідність притягнення їх до відповідальності у вигляді звільнення зі служби в поліції", - написав Білошицький.

Він зазначив, що також до дисциплінарної відповідальності притягуються і їх керівники.

"Я особисто згоден з таким висновком службового розслідування і вважаю, що те, що ми бачили на відео не сумісне зі званням поліцейського", - написав Білошицький.

Раніше він повідомив, що поліцейськими-правопорушниками є лейтенант поліції Ковальова Аліна і поліцейський Владислав Бойцун.

Минулого тижня я писав про подію, яка залишилася в місті Суми за участі двох поліцейських патрульної поліції і пообіцяв...

Опубліковано Олексієм Білошицьким 20 травня 2018 р.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, в Сумах біля одного з будинків поліцейські знущалися над чоловіком, який сидів на лавочці. Жінка-"коп" штовхала його ногою, а чоловік наступав ногою на пальці. Відео зняв місцевий житель, який спостерігав ситуацію з вікна.