ua en ru

Суд у Львові засудив громадянина Марокко до 15 років в'язниці за вбивство відомого лікаря-травматолога Леона Фрайфельда

Суд у Львові засудив громадянина Марокко до 15 років в'язниці за вбивство відомого лікаря-травматолога Леона Фрайфельда.

Суд у Львові засудив громадянина Марокко до 15 років в'язниці за вбивство відомого лікаря-травматолога Леона Фрайфельда. Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Львівської області.

"Сьогодні колегією суддів судової палати у кримінальних справах апеляційного суду Львівської області проголошений вирок за апеляціями прокурора і потерпілих у кримінальному провадженні щодо громадянина Королівства Марокко Шакіба Отмана.
Він визнаний винним і засуджений за умисне вбивство з хуліганських мотивів відомого лікаря-травматолога Леона Фрайфельда до 15 років позбавлення волі", - йдеться в повідомленні.

У прокуратурі нагадали, що вироком суду присяжних Личаківського районного суду Львова від 4 березня 2014 р. Шакіб Отман був визнаний невинним у пред'явленому обвинуваченні і виправданий. Запобіжний захід, обрана Отману у вигляді утримання під вартою, була припинена, а він звільнений з-під варти в залі судового засідання.

"У той же час, завдяки принциповій позиції прокуратури області, обвинуваченого, щодо якого вирок не вступив у законну силу, враховуючи допущені порушення у вигляді особистого зобов'язання, апеляційним судом Львівської області було змінено запобіжний захід на взяття під варту", - повідомили в прес-службі.