ua en ru

Суд у США відмовився закрити справу проти актора Косбі, обвинуваченого в сексуальних домаганнях

Суд у США відмовився закрити справу проти актора Косбі, обвинуваченого в сексуальних домаганнях Фото: Косбі обвинувачується у вчиненні розпусних дій

Косбі обвинувачується у вчиненні розпусних дій

Суд у США (штат Пенсільванія) відмовився припинити кримінальну справу стосовно відомого комедійного актора, режисера і продюсера Білла Косбі, якому пред'явлені звинувачення в сексуальних домаганнях. Про це повідомляє AFP.

За даними прокуратури округу Монтгомері, комік в 2004 році, напоївши спиртним співробітницю Темпльського університету Андреа Констанд, здійснив щодо неї дії сексуального характеру.

Повідомляється, що суддя погодився з доводами і відмовився закрити справу, призначивши попередні слухання по ньому на початок березня. В ході них суду належить визначити, чи достатньо доказів проти Косбі є у сторони обвинувачення.

Раніше кілька десятків жінок у США, крім Констанд, заявили про сексуальні домагання з боку Косбі, після чого справу проти коміка, замятое більше 10 років тому, знову було відкрито. Адвокати зірки заперечують всі звинувачення на його адресу.

Косбі відомий глядачам за ролями у фільмах "Повернення в країну Оз", "Джек" і "Комік".

Нагадаємо, інавгурація колишнього комедійного актора Джиммі Моралеса на пост президента Гватемали відбулася в п'ятницю, 15 січня.