ua en ru

Суд приступив до обрання запобіжного заходу другого підозрюваного у вбивстві Бузини

Суд приступив до обрання запобіжного заходу другого підозрюваного у вбивстві Бузини Фото: Олесь Бузина

Денис Поліщук також не вважає себе винним

Шевченківський районний суд Києва приступив до обрання запобіжного заходу другого підозрюваного у вбивстві журналіста Олеся Бузини Денису Поліщуку. Засідання відкрив головуючий суддя Володимир Бугіль, передає кореспондент РБК-Україна.

Зазначимо, підозрюваного Поліщука доставили на судове засідання.

На початку засідання підозрюваний Поліщук повідомив суду, що не мав достатнього часу для ознайомлення з матеріалами справи. У зв'язку з цим йому необхідно додатковий час.

В даний час суд пішов у дорадчу кімнату для прийняття рішення про надання додаткового часу Поліщуку для ознайомлення з матеріалами справи.

Зазначимо, підозрюваний Поліщук заявив, що не вважає себе винним.

"Я себе винним не вважаю",- заявив Поліщук журналістам перед судовим засіданням.

Нагадаємо, сьогодні, 18 червня, були затримані двоє підозрюваних у вбивстві журналіста Олеся Бузини - Андрій Медведько і Денис Поліщук.

Пізніше був затриманий один з підозрюваних в причетності до організації вбивства.

Раніше суд почав розгляд запобіжного заходу для Медведько. Перед засіданням суду Медведько заявив, що не винен у вбивстві Бузини.

"Я цього не робив",- заявив Медведько.

Також народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук написав в соцмережі, що, за заявою Медведька і Поліщука, їх не було в Києві в день вбивства.

Колишній шеф-редактор видання "Сегодня" Олесь Бузина був убитий 16 квітня в Києві. Близько 13:20 двоє невідомих в масках застрелили Бузину біля його будинку, після чого втекли на автомобілі. У той же день міліція знайшла автомобіль, на якому, імовірно, пересувалися вбивці Бузини.