ua en ru

Суд засудив винуватця смертельної ДТП у Харкові до трьох років в'язниці

Суд засудив винуватця смертельної ДТП у Харкові до трьох років в'язниці Фото: суд у справі про ДТП у Харкові (Громадське. Харків)

Прокуратура просила призначити покарання у вигляді 5 років позбавлення волі

Московський районний суд Харкова засудив до трьох років в'язниці винуватця смертельної дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) в Харкові Тиграна Енгибаряна. Про це повідомляє місцеве видання NewsRoom.

"В понеділок, 23 квітня, у Московському районному суді Харкова оголосили вирок Тиграна Енгибаряну, який на Салтівці на смерть збив 17-річного хлопця. Суд засудив Енгибаряна до трьох років в'язниці", - йдеться в повідомленні.

Прокуратура просила призначити покарання у вигляді позбавлення волі строком на п'ять років.

Сторона обвинувачення просила суд призначити винуватцю ДТП на Салтівському шосе в Харкові покарання у вигляді позбавлення волі строком на п'ять років.

Як повідомляє SQ, з посиланням на прес-секретаря прокурори Харківської області Віту Дубовик, суд призначив Енгибаряну покарання у вигляді трьох років позбавлення волі з позбавленням права водіння на три роки.

Дубовик також зазначив, що до вступу вироку в силу Енгибарян буде перебувати під вартою.

Нагадаємо, аварія в Харкові сталася 16 січня 2018 року - Енгибарян збив 17-річного підлітка на Салтівському шосе і зник з місця аварії. Аварія сталася на пішохідному переході, в результаті удару пішохід двічі перекинувся в повітрі.