ua en ru

В суд передали справу військового, який з особливою жорстокістю вбив жителя Авдіївки

В суд передали справу військового, який з особливою жорстокістю вбив жителя Авдіївки Фото: прокуратура (РБК-Україна)

Військовий викрав місцевого жителя, катував і з особливою жорстокістю вбив

Військова прокуратура Донецького гарнізону передала до суду справу військового, який з особливою жорстокістю вбив жителя Авдіївки. Про це йдеться в повідомленні Військової прокуратури сил АТО у Facebook.

За даними слідства, майор під час проходження військової служби в березні 2017 року в Авдіївці здійснив відкрите викрадення місцевого жителя, після чого катував його, щоб той зізнався у нібито скоєнні злочину. У подальшому військовий вивіз його за межі міста і з особливою жорстокістю наніс численні удари, в результаті яких той помер. Тіло загиблого виявили в лісосмузі.

13 жовтня 2017 підозрюваному вручили обвинувальний акт у перевищенні службових повноважень та убивстві. Справу направлено на судовий розгляд в один з місцевих судів Донецької області.

ЗА СКОЄНЕ ТРЕБА ВІДПОВІДАТИ!!! Військовою прокуратурою Донецького гарнізону закінчено досудове розслідування у кримінал...

Опубліковано Військова прокуратура сил АТО 18 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, в травні двох військовослужбовців Нацгвардії затримали за вбивство в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі.