ua en ru

Суд почне розглядати справу про організаторів розстрілів на Майдані в жовтні, - Луценко

Суд почне розглядати справу про організаторів розстрілів на Майдані в жовтні, - Луценко Фото: Юрій Луценко (facebook.com/gp.gov.ua)

Розгляд у суді справи по організаторам розстрілів на Майдані розпочнеться 5 жовтня, розповів Луценко

Суд почне розглядати справу про організаторів розстрілів на Майдані в жовтні. Про це заявив генеральний прокурор України Юрій Луценко на міжнародному юридичному форумі в Харкові, передає "Медіапорт".

"П'ятого числа починається розгляд у суді справи по організаторам розстрілів на Майдані. Це справедливість і це закон, якого вимагала революція. Усі, хто підняв руку на мирних демонстрантів, хто поклав сто кращих синів і дочок, хто потім закликав російську армію до окупації своєї країни, будуть відповідати перед українським народом і українським законом", - заявив Луценко.

Нагадаємо, у червні генеральний прокурор сказав, що розслідування розстрілів активістів під час подій на Євромайдані може закінчитися до кінця 2017 року.

"Команда прокурорів і слідчих повідомляє мені про готовність у четвертому кварталі цього року закінчити слідство у справі розстрілів на Майдані", - сказав тоді Луценко.