ua en ru

Суд у Москві заарештував майно вбитого Вороненкова

Суд у Москві заарештував майно вбитого Вороненкова Фото: Денис Вороненков (facebook.com/deputatvoronenkov)

Басманний суд Москви наклав арешт на майно Вороненкова

Басманний суд Москви наклав забезпечувальний арешт на майно вбитого в Києві колишнього депутата Держдуми Дениса Вороненкова. Про це повідомив його адвокат Андрій Грівцов, передає ТАСС.

"Басманний суд Москви наклав арешт на майно Вороненкова. У постанові йдеться про гаражний бокс, машиномісце і велику кількість коштовностей і чоловічих годинників, вилучених при виїмці з сейфового осередку його дружини Максакової", - сказав адвокат.

Адвокат також заявив, що оскаржить це рішення в Мосміськсуді. "Ми тільки сьогодні про це дізналися і оскаржимо це рішення найближчим часом, подавши відповідне клопотання, оскільки арешт накладається для забезпечення виконання вироку, а в даному випадку вирок відносно мертвої людини винести не можна", - додав він.

Грівцов додав, що сім'я Вороненкова не заперечує проти закінчення кримінального переслідування у зв'язку зі смертю екс-депутата.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що дружина вбитого колишнього депутата Державної думи Російської Федерації Дениса Вороненкова Марія Максакова вказала на коло замовників вбивства.