ua en ru

Суд Києва посадив під домашній арешт чоловіка, який погрожував гранатою в парку

Суд Києва посадив під домашній арешт чоловіка, який погрожував гранатою в парку Фото: граната

Правопорушнику повідомили про підозру

Деснянський районний суд міста Києва посадив під домашній арешт чоловіка, який погрожував підірвати гранату в парку "Дружби народів". Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури міста Києва.

"Деснянський райсуд р. Києва обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту для 37-річного киянина, який погрожував застосувати гранату в столичному парку "Дружби народів", - йдеться в повідомленні.

Чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне придбання, носіння, зберігання бойових припасів).

Нагадаємо, 15 вересня в парку "Дружби народів" правоохоронці затримали чоловіка, який погрожував підірвати гранату. Чоловік встиг висмикнути чеку. Після тривалих переговорів з міліціонерами зловмисник погодився здатися і віддати боєприпас.

Чоловік прийшов у парк на зустріч з колишніми співробітниками, які підозрювали його в крадіжці. Однак побачивши в парку міліціонерів, зловмисник забіг у водойму, потім дістав із сумки гранату і пригрозив підірвати всіх, хто наблизиться до нього.