ua en ru

Суд заарештував міліціонера, підозрюваного у вбивстві волоцюги в Севастополі

Суд заарештував міліціонера, підозрюваного у вбивстві волоцюги в Севастополі

Суд заарештував міліціонера, підозрюваного у вбивстві волоцюги в Севастополі. Про це повідомляє пресс-служба прокуратури міста Севастополя.

Про підозру у вчиненні вказаного кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України повідомлено співробітнику батальйону патрульної служби УМВС України в місті Севастополі, який в ніч з 8 на 9 січня 2014 р. перебував на службі з охорони громадського порядку в центральній частині міста.

Слідством встановлено, що рано вранці 9 січня під час раптово виниклого конфлікту підозрюваний здійснив постріл у потерпілого, від якого останній помер.

З місця події працівник БПС зник, але пізніше - близько 9:00 - зателефонував до Гагарінського РВ УМВС України в м. Севастополі та повідомив про подію, вказавши своє місцезнаходження.

В той же день підозрюваного затримано. За результатами освідування затриманий перебував у стані алкогольного сп'яніння.

11 січня 2014 р. за клопотанням прокуратури м. Севастополя Ленінським районним судом підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Наразі встановлено особу вбитого. Це чоловік 1981 р. народження, який був зареєстрований в с. Фронтове, але вів бродяжницький спосіб життя.
На даний час у кримінальному провадженні допитано свідків, накладено арешт на зброю співробітника БПС, з місця події вилучено речі вбитого, призначено ряд експертиз. Розслідування триває. За результатами досудового слідства будуть встановлені причини та всі обставини події.