ua en ru

Суд заарештував двох учасників бійки в центрі Миколаєва

Суд заарештував двох учасників бійки в центрі Миколаєва Фото: суд визначився із запобіжним заходом для порушників громадського порядку

Про це увечері 1 вересня повідомив народний депутат України із фракції "Народний фронт" Антон Геращенко у своєму Facebook

Центральний суд міста Миколаєва обрав двом учасникам конфлікту в центрі Миколаєва запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту з обов'язковим носінням спецбраслет. Про це повідомив народний депутат України з фракції "Народний фронт" Антон Геращенко сьогодні ввечері в своєму Facebook.

"Упевнений, ця історія змусить миколаївських мажорів припинити безчинства на вулицях Миколаєва", - зазначив Геращенко в соцмережі.

За словами нардепа, місцева поліція планує в найкоротші терміни завершити слідство у цій справі і передати його для якнайшвидшого розгляду в судовому засіданні.Як повідомлялося, відео, зняте очевидцями миколаївської бійки, викликало хвилю обурення, зокрема, бездіяльністю поліцейських, набравши на даний момент вже майже 700 тисяч переглядів.


Нагадаємо, раніше сьогодні поліція оголосила підозру двом учасникам бійки в центрі Миколаєва