ua en ru

На Донбасі за добу загинув один український військовий, - штаб АТО

На Донбасі за добу загинув один український військовий, - штаб АТО Фото: ЗСУ (facebook.com/ato.news)

Бойовики 25 разів порушили режим перемир'я

За минулу добу російсько-окупаційні війська продовжували активно порушувати режим тиші і вели прицільні обстріли позицій Збройних Сил України зі зброї, забороненої мінськими домовленостями. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

"Загалом, за минулу добу, окупанти 25 разів порушили перемир'я. У відповідь українські військовослужбовці 15 разів придушували вогневу активність противника. В результаті обстрілу ворожих один військовослужбовець сил АТО загинув, один поранений, ще один отримав бойову травму", - повідомили в штабі АТО.

Відзначається, що особливо активізувалися бойовики на Луганському напрямку, де вели вогонь по захисникам Трьохізбенки. Неодноразово обстрілювали захисників ЗСУ Троїцького, Луганського і Новозванівки. Також під вогонь потрапили українські захисники біля Станиці Луганської, Новолуганска, Світлодарська та Золотого.

Зведення Прес-центру штабу АТО за 17.11.2017 року Оперативна обстановка у районі проведення АТО залишається складною. У...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 17 листопад 2017 р.

"На Донецькому напрямку найбільш неспокійно на Приазов'ї. Тут тричі окупанти відкривали вогонь з мінометів різного калібру, гранатометів і стрілецької зброї по українським воїнам, які тримають оборону біля Павлополя", - додають у штабі АТО.

Українські позиції в передмісті Авдіївки найманці обстрілювали з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, а захисників Мар'їнки - з великокаліберних кулеметів.

Нагадаємо, у Дніпрі лікарі врятували 64-річну жінку, в яку стріляли у власній квартирі в зоні АТО.