ua en ru

Стрілянина на вокзалі у Франції: у прокуратурі назвали особу вбивці

Стрілянина на вокзалі у Франції: у прокуратурі назвали особу вбивці Фото: стрілянина (polizei.de)

Після вбивства рідних чоловік наклав на себе руки

Прокурор французького міста Нуайон Віржіні Жирар повідомила подробиці стрілянини, що сталася на місцевому вокзалі 10 вересня. Про це передає видання Daily Mail.

Правоохоронці встановили, що в результаті стрілянини загинули чотири члени сім'ї: жінка, її двоє дітей і чоловік, який і скоїв напад.

Зазначено, що чоловік працював у поліції. Він пішов на злочин після того, як дружина оголосила йому про розставання. Так, після розправи над родичами він наклав на себе руки.

Відзначається, що у пари було п'ятеро дітей, троє інших в даний час знаходяться під опікою рідних.

Згідно з інформацією видання, конфлікт у родині загострився вранці в неділю. Чоловік і дружина серйозно посварилися, до них виїжджали жандарми. Після цього жінка зібрала дітей і поїхала з ними на вокзал, щоб відвезти до родичів у Гіскар. За ними пішов чоловік, який намагався умовити дружину разом повернутися в Париж, де вони проживали.

Так, спочатку повідомлялося, що нападників було двоє. Потім правоохоронці встановили, що супроводжуючий поліцейського-вбивцю чоловік був сусідом, якого той попросив доглянути за дружиною і дітьми, щоб вони не втекли.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Франції в місті Нуайон невідомий на вокзалі застрелив чотирьох людей з однієї родини. Повідомлялося, що в результаті стрілянини загинули 4 людини, з яких двоє дітей - 3-х і 5-ти років. Ще двоє загиблих - мати дітей і друг сім'ї.