ua en ru

Стрілянина у Вінниці: проводиться збір доказів для повідомлення про підозру винним

Стрілянина у Вінниці: проводиться збір доказів для повідомлення про підозру винним Фото: місце події у Вінниці

Слідство встановило причетних до злочину

За фактом стрілянини у Вінниці, в результаті якої загинуло дві людини, проводиться збір доказів для повідомлення про підозру винуватців злочину. Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Вінницької області.

"На даний час слідством встановлені особи, причетні до скоєння цього злочину. Проводиться фіксація і збір доказів, з метою якнайшвидшого вирішення питання щодо повідомлення зловмисникам про підозру і обрання їм запобіжного заходу", - йдеться в повідомленні.

Прокуратура Вінницької області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом стрілянини у Вінниці (п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України)

Нагадаємо, сьогодні у Вінниці в результаті стрілянини загинули дві людини. Як повідомили в міліції, автомобіль "Ланос" в'їхав у місто Вінницю з Барського шосе, йому заступив дорогу білий мікроавтобус. З нього вийшли двоє чоловіків, які намагалися витягти одного з пасажирів легковика. Пасажир не хотів виходити і, застосувавши вогнепальну зброю, поранив двох нападників. Після цього пасажири мікроавтобуса поранених доставили до дитячої обласної лікарні, де вони під час надання медичної допомоги помер. 28-річний пасажир "Деу Ланос" отримав вогнепальні поранення і каретою швидкої допомоги доставлений в реанімацію міської клінічної лікарні.