ua en ru

Стрілянина у Вінниці: міліція порушила справу за фактом вбивства 2 людей

Стрілянина у Вінниці: міліція порушила справу за фактом вбивства 2 людей Фото: місце події

Міліція встановила всіх учасників інциденту на Барському шосе

Міліція відкрила кримінальне провадження за фактом вбивства двох осіб в результаті стрілянини на дорожньому перехресті у Вінниці вдень 10 серпня. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ МВС України у Вінницькій області.

"За попередніми даними, коли автомобіль "Ланос" в'їхав у місто Вінницю з Барського шосе йому перегородив дорогу білий мікроавтобус. З нього вийшли двоє чоловіків, які намагалися витягти одного з пасажирів легковика. Пасажир не хотів виходити і, застосувавши вогнепальну зброю, поранив двох нападників. Ними виявилися 24-річні вінничани", - сказано в повідомленні.

Після цього пасажири мікроавтобуса поранених доставили до дитячої обласної лікарні, де вони під час надання медичної допомоги померли. 28-річний пасажир "Деу Ланос" отримав вогнепальні поранення і каретою швидкої допомоги доставлений в реанімацію міської клінічної лікарні.

Працівниками міліції проведено комплекс оперативно-розшукових заходів встановлені майже всі учасники цього інциденту. Оперативники приймають всі необхідні заходи для затримання зловмисників.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 КК України (вбивство двох і більше осіб). За таке правопорушення передбачено максимальне покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

Нагадаємо, 7 серпня в Київській області, поблизу Білої Церкви, троє невідомих розстріляли автомобіль, в результаті чого загинула людина.