ua en ru

Стрілянина у Тернопільській області: місцевий житель застрелив двох поліцейських

Стрілянина у Тернопільській області: місцевий житель застрелив двох поліцейських Фото: у результаті стрілянини у Тернопільській області загинули поліцейські

Ще один правоохоронець отримав поранення

В результаті стрілянини у Тернопільській області місцевий житель застрелив двох поліцейських, ще один правоохоронець отримав вогнепальне поранення. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Як зазначається, стрілянина у Тернопільській області сталася у селі Бабинці Борщівського району. На слідчо-оперативну групу, що виїхала на виклик, зі зброєю в руках накинувся 45-річний місцевий житель.


"О 20:30 слідчо-оперативна група Борщівського відділення поліції прибула на виклик у село Бабинці. До поліцейських звернувся місцевий житель і повідомив, що його сусід здійснює постріли із мисливської рушниці на подвір’ї свого господарства. На час прибуття слідчо-оперативної групи озброєний чоловік й надалі гатив зі зброї. В результаті один із співробітників поліції загинув, ще один отримав поранення. Під час затримання озброєного нападника смертельне поранення отримав ще один поліцейський", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, працівники поліції теж змушені були застосувати табельну зброю. Зловмисника, який влаштував стрілянину у Тернопільській області, було ліквідовано.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харкові військовослужбовець у стані алкогольного сп'яніння влаштував стрілянину з автомата, перебуваючи в таксі.