ua en ru

Стрілянина у Техасі: двоє загиблих і шестеро поранених

Стрілянина у Техасі: двоє загиблих і шестеро поранених Фото: у США невідомі розстріляли кілька машин

Злочинці розстріляли кілька приватних машин з напівавтоматичних гвинтівок

У США двоє невідомих відкрили безладну стрілянину по перехожих і поліцейських у Х'юстоні (штат Техас), в результаті дві людини загинули і шестеро отримали поранення. Про це повідомляє Reuters.

Вогнем у відповідь одного з нападників було вбито, другого поранено і доставлено в місцеву лікарню", - розповіли в управлінні міської поліції.

Серед поранених - два офіцери поліції. Одного поліцейського від смерті врятував куленепробивний жилет, другий був поранений в руку.


"Здається, це було випадковий, нічим не спровокований напад. Постраждалий 50-річний чоловік помер", - повідомив прес-секретар поліції Джон Кенон.

За наявними відомостями, злочинці були озброєні напівавтоматичними гвинтівками AR-15, з яких вони розстріляли кілька приватних машин.

Вони також відкрили вогонь по співробітниках поліцейського спецназу і патрульному вертольоту, спішно спрямованим на місце подій.

Також повідомляється, що під час перестрілки сталася пожежа на розташованій поруч автозаправної станції. Поліція вважає, що загоряння спровокувала куля.

Управлінні міської поліції рекомендувало жителям району дотримуватись заходів обережності.

Нагадаємо, в одному з барів Одеси по вулиці Катерининська виникла бійка між відвідувачами та охороною закладу, яка призвела до стрільби і поранення правоохоронця.