ua en ru

Стрілянина в США: 4 людини поранені

Стрілянина в США: 4 людини поранені Фото: поліція США (facebook.com/NYPD)

Один стрілок затриманий, другого оголосили в розшук

В результаті стрілянини в торговому центрі Opry Mills Mall в місті Нешвілл (штат Теннессі, США) чотири людини постраждали. Про це повідомляє телеканал Fox News.

За даними телеканалу, один з нападників затриманий, другий оголошений в розшук.

Як повідомляється, співробітники органів правопорядку провели евакуацію відвідувачів із зони ТЦ, відведеної для підприємств громадського харчування. Готель Gaylord, розташований в безпосередній близькості від місця події, закритий.

Зазначимо, в цьому місті 22 квітня чоловік, озброєний автоматичною гвинтівкою AR-15, відкрив стрілянину по відвідувачах одного з ресторанів мережі Waffle House. Дві людини були застрелені біля входу в ресторан, ще двоє - в приміщенні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у США в місті Сан-Бруно в Північній Каліфорнії сталася стрілянина біля штаб-квартири компанії YouTube. За інформацією видання, повідомлення про стрілянину надійшло в поліцію у вівторок, 3 квітня. На місце інциденту прибула швидка допомога, про постраждалих поки не повідомляється. Поліція попередила населення, рекомендувавши триматися якомога далі від району інциденту.