ua en ru

Стрілянина в Одесі: стала відома особа загиблого

Стрілянина в Одесі: стала відома особа загиблого Фото: стала відома особистість загиблого при стрільбі в Одесі (polizei.de)

В результаті стрілянини в Одесі загинув один з місцевих кримінальних авторитетів

В результаті стрілянини в Одесі 3 грудня 2017 року загинув раніше судимий кримінальний авторитет на прізвисько Коля Болгарин-молодший, передає місцеве видання "Думская" з посиланням на свої джерела в прокуратурі.

Повідомляється, що в результаті стрілянини загинув кримінальний авторитет з так званої "старої хвилі" Коля Болгарин-молодший, який раніше був неодноразово судимий. За даними джерел, загиблий не входив до місцевих злочинних угруповань, однак займався вибиванням боргів. Місцеві правоохоронці також підозрювали його в замовних вбивствах.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліція відкрила кримінальну справу за фактом стрілянини в Одесі. Інцидент стався напередодні ввечері на вулиці Бугаєвській.

"Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. ст 2. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство, вчинене групою осіб)", - йдеться в повідомленні поліції.