ua en ru

Стрілянина в Одесі: поранені троє поліцейських

Стрілянина в Одесі: поранені троє поліцейських Фото: стрільба (forum.guns)

Один з поранених в результаті стрілянини в Одесі знаходиться у важкому стані

В результаті стрілянини в Одесі, яка сталася сьогодні, 19 січня 2018 року, по вулиці Новосельського, поранені троє поліцейських. Про це у Facebook повідомив радник глави управління Нацполіції в Одеській області Руслан Форостяк.

Так, за інформацією поліції, в результаті стрілянини в Одесі поранені троє поліцейських - дільничний і два оперативника Приморського відділу. Один з поранених знаходиться у важкому стані.

Як зазначається, правоохоронці прийшли до будинку, де, за їх даними, переховувався злочинець, який розшукується за правопорушення, передбачене частиною 4 ст. 296 (хуліганство) КК України.

"Правопорушник застосував вогнепальну зброю і був застрелений на місці правоохоронцями, які були викликані на підмогу", - йдеться в повідомленні.

Стрілянина в Одесі: поранені троє поліцейськихСтрілянина в Одесі: поранені троє поліцейськихСтрілянина в Одесі: поранені троє поліцейськихСтрілянина в Одесі: поранені троє поліцейськихСтрілянина в Одесі: поранені троє поліцейськихСтрілянина в Одесі: поранені троє поліцейських

Фото: стрілянина в Одесі ("Думська")

Разом з тим, місцеве видання "048" повідомляє, що в результаті стрілянини також загинули дві людини, один з них - чоловік, який застосував зброю. Як повідомляється, зловмисник відкрив вогонь по перехожих і поранив одного з них.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в центрі Одеси сьогодні, 19 січня 2018 року, сталася стрілянина, в результаті якої загинула одна людина.