ua en ru

Стрілянина в Одесі: поліція повідомила подробиці події

Стрілянина в Одесі: поліція повідомила подробиці події Фото: поліція розслідує обставини стрілянини в Одесі

Стрілянина в Одесі сталася сьогодні біля ринку "Старокінний"

Стрілянина в Одесі сталася в результаті конфлікту між мешканцями Біляївського району, у яких були давні неприязні відносини. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції в Одеській області.

"Мешканець Біляївського району реалізовував тварину біля ринку "Старокінний". Поруч проходив односелець, із яким в нього були давні неприязні відносини. Між чоловіками спалахнула словесна перепалка, яка переросла в конфлікт. У подальшому продавець дістав з припаркованого поруч автомобілю обріз рушниці та почав погрожувати своєму опонентові", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у конфлікт між чоловіками втрутилася реалізатор кави. Жінка в момент стрільби схопила обріз та нахилила його до низу, внаслідок чого отримала вогнепальне поранення ноги, наразі її госпіталізовано.

Правоохоронці доставили зловмисника, який влаштував стрілянину в Одесі, до Портофранківського відділення поліції.

"Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за правовою кваліфікацією кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 115 через ч.2 ст. 15 Кримінального кодексу України. Перевірка триває", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що стрілянина в Одесі сталася біля ринку "Старокінний".