ua en ru

Стрілянина в Одесі: поліція відкрила справу за фактом нападу на заступника голови облради

Стрілянина в Одесі: поліція відкрила справу за фактом нападу на заступника голови облради Фото: поліція (facebook.com odesapolice)

За фактом стрілянини розпочато Кримінальне провадження за статтею "замах на вбивство" КК

Національна поліція відкрила справу за фактом стрілянини в центрі Одеси, що сталася увечері 5 жовтня 2017 року. Про це повідомляє прес-служба поліції в Одеській області в Facebook.

"О 20:20 в поліцію повідомили про те, що в одному з розважальних закладів, розташованому по вулиці Грецька, стрілянина. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Приморського відділу поліції", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, попередньо встановлено, що один з відвідувачів закладу вийшов на вулицю і підійшов до свого авто. В цей час на парковці розважального закладу невідомі з іншого авто здійснили з невідомої травматичної зброї кілька пострілів у бік чоловіка. Після чого зникли з місця події.

Наголошується, що потерпілого з травмами спини і руки госпіталізовано в медичний заклад. Працівники поліції проводять заходи по встановленню та затриманню осіб нападників, а також встановлює зброю, з якого стріляли.

За даним фактом розпочато Кримінальне провадження за ст. 15 і ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України.

Поліція проводити перевірку за фактом стрілянини біля розважального закладу На місці події працюють слідчі та експерти...

Опубліковано Поліція Одеської області 4 жовтня 2017 р.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що потерпілий під час стрілянини в центрі Одеси перший заступник голови Одеської обласної ради та колишній народний депутат від партії "Батьківщина" Олег Радковський поранений в ногу, руку і поперек. Його життю нічого не загрожує.

Крім того, за попередніми даними, в Радковського стріляли з малокаліберної гвинтівки. А пострілів було чотири.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у центрі Одеси невідомі стріляли у першого заступника голови Одеської облради Олега Радковського.