ua en ru

Стрілянина в Одесі: поліція опублікувала відео з місця події

Стрілянина в Одесі: поліція опублікувала відео з місця події Фото: стрілянина в Одесі (facebook.com/gunp.odessa)

В результаті стрілянини в Одесі постраждали 3 поліцейських

Поліція опублікувала відео з місця стрілянини в Одесі. Відповідне відео оприлюднено на сторінці поліції Одеської області у Youtube.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні в центрі Одеси сталася стрілянина. За інформацією прес-служби Міністерства внутрішніх справ України, сьогодні близько 15:30 правоохоронці виїхали на виклик, де за попередніми даними за адресою вул. Новосельського знаходилася особа, що перебуває в розшуку.

"Правоохоронці, які прибули на місце з'ясували, що зловмисник влаштував перестрілку: поранив трьох поліцейських, водія таксі і застрелив свого спільника. Правоохоронці намагалися затримати злочинця, але той почав відстрілюватися пістолетом-кулеметом калібру 9 мм. Злочинця ліквідували на місці поліцейські, які приїхали на підкріплення", - повідомляли в МВС.

За інформацією МВС, в даний час всі постраждалі в результаті стрілянини в Одесі перебувають в лікарні.

"Бойова операція в Одесі триває. Поліцейські штурмують приміщення, в якому переховувався злочинець, і вже знайшли чотири гранати. Триває відпрацювання катакомб в пошуках можливих спільників", - повідомляли в МВС.