ua en ru

Стрілянина в Одесі: в поліції уточнили число постраждалих

Стрілянина в Одесі: в поліції уточнили число постраждалих Фото: стрілянина в Одесі (facebook.com/gunp.odessa)

Внаслідок стрілянини в Одесі постраждали 5 осіб

Внаслідок стрілянини в Одесі, яка сталась сьогодні у центрі міста, постраждали 5 осіб. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції в Одеській області у Facebook.

"За попередніми даними, внаслідок стрілянини поранення отримали п’ятеро осіб. З них - троє правоохоронців, випадковий очевидець події, а також чоловік, який знаходився в одному приміщенні зі стріляючим", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, сьогодні правоохоронці проводили затримання чоловіка, який перебував у розшуку за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, зловмисник почав чинити опір та відкрив по поліцейських вогонь з автоматичної вогнепальної зброї.

"Аби припинити протиправні дії зловмисника, працівники поліції застосували табельну вогнепальну зброю, внаслідок чого правопорушника було ліквідовано. У приміщенні, з якого велася стрілянина, поліцейські знайшли вхід у катакомби, де було виявлено цілий арсенал зброї. Вживаються заходи по її вилученню.
Зараз правоохоронці продовжують працювати на місці події", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановлюють обставини стрілянини у Приморському районі Одеси Сьогодні на вул.Новосельського, під час за...

Опубліковано Поліція Одеської області 19 січня 2018 р.

Нагадаємо, раніше глава Нацполіції Сергій Князєв повідомляв, що бойова операція в Одесі наразі триває.