ua en ru

Стрілянина в Одесі: у Нацполіції повідомили подробиці

Стрілянина в Одесі: у Нацполіції повідомили подробиці Фото: пістолет (facebook.com/sergii.knyazev)

Наразі бойова операція в Одесі триває

Бойова операція в Одесі, де сьогодні сталася стрілянина, триває. Про це у Facebook повідомив глава Національної поліції України Сергій Князєв.

"О 15:30 в Одесі працівники карного розшуку затримували розшукуваного злочинця, який при затриманні вчинив озброєний опір. Поранено трьох поліцейських. На підмогу прибув наряд патрульної поліції і вступив у вогневий бій зі злочинцем. Під час опору стрілок був знешкоджений. Наразі бойова операція в Одесі триває", - написав він.

За інформацією Князєва, наразі поліцейські штурмують приміщення, в якому переховувався злочинець та яке веде прямо в одеські катакомби.

Водохреща. В цей день Христос охрестився в Йордані. «Охрестились» й наші поліцейські Близько 14.00 в Харкові злочинці в...

Опубліковано Сергієм Князєвим 19 січня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні в центрі Одеси сталася стрілянина, внаслідок якої постраждали троє поліцейських. Як повідомлялося, правоохоронці затримували зловмисника, який відкрив вогонь по співробітникам поліції. В ході перестрілки зловмисника було застрелено.