ua en ru

Стрілянина в Одесі: в лікарні помер один із поліцейських, що постраждали

Стрілянина в Одесі: в лікарні помер один із поліцейських, що постраждали Фото: стрілянина в Одесі (facebook.com/gunp.odessa)

Загалом в результаті стрілянини в Одесі постраждали троє поліцейських і співробітник Муніципальної охорони

В лікарні помер один із поліцейських, що постраждали в результаті стрілянини в Одесі, яка сталася сьогодні, 19 січня 2018 року у центрі міста. Про це на своїй сторінці у Facebook написав радник голови управління Нацполіції в Одеській області Руслан Форостяк.

"30 річний поліцейський, що знаходився в тяжкому стані, помер в лікарні", - йдеться у повідомленні.

#Одеса #стрілянина 30 річний поліцейський, що знаходився в тяжкому стані, помер в лікарні, Пригарін Сергій Володимирович загинув під час виконання свого обов'язку

Опубліковано Ruslan Forostyak 19 січня 2018 р.

Загалом в результаті стрілянини в Одесі постраждали троє поліцейських і співробітник Муніципальної охорони.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що стрілянину в Одесі влаштував проросійський активіст Валентин Дорошенко. За інформацією місцевих ЗМІ, 57-річний Валентин Дорошенко називав себе членом "партії Сталіна" і лідером об'єднання ЗУБР ("За Україну, Білорусь і Росію"), в 2010 році він намагався балотуватися в мери Одесси. Дорошенко з кінця 2013 року переховувався від поліції через участь в спробі штурму райвідділу міліції, де перебував затриманий нардеп Ігор Марков. Поліція розшукувала Дорошенка за правопорушення передбачене ч. 3 ст. 296 КК України (хуліганські дії з застосуванням вогнепальної зброї).