ua en ru

Стрілянина в нічному клубі в Німеччині: у поліції уточнили дані по загиблих і поранених

Стрілянина в нічному клубі в Німеччині: у поліції уточнили дані по загиблих і поранених Фото: стрілянина в нічному клубі в Німеччині (youtube screenshot World News)

В результаті стрілянини В нічному клубі в Німеччині загинули 2 людини

В результаті стрілянини В нічному клубі в Німеччині загинули 2 людини, ще 4 поранено. Про це повідомляє The Associated Press з посиланням на поліцію.

"Стрілянина в південно-західному штаті Німеччини в Баден-Вюртемберзі призвела до двом смертям, включаючи вбивцю, ще чотири людини поранені. Три людини перебувають у важкому стані в результаті стрілянини на дискотеці в місті Констанц", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що один чоловік був убитий стрільцем. Сам нападник був підстрілений поліцією під час спроби втечі і пізніше помер у лікарні. Також в результаті перестрілки був поранений один поліцейський, повідомляється, що його травми не небезпечні для життя. Мотив стрілянини поки залишається не ясним, поліція продовжує розслідування.

Нагадаємо, раніше в Міністерстві закордонних справ України повідомили, що серед постраждалих в результаті стрілянини в нічному клубі в Німеччині немає громадян України.