ua en ru

Стрілянина в початковій школі в Каліфорнії: один з поранених учнів помер

Стрілянина в початковій школі в Каліфорнії: один з поранених учнів помер Фото: помер поранений під час стрілянини в початковій школі в Каліфорнії учень

Стрілянину в початковій школі в Каліфорнії відкрив чоловік вчительки, яка працювала там

У Каліфорнії (США) помер один із двох учнів початкової школи, поранених в результаті стрілянини в окрузі Сан-Бернардіно. Про це повідомили в поліції округу, передає Reuters.

За інформацією агентства, учень помер від отриманих ран після госпіталізації.

Таким чином, кількість загиблих у результаті інциденту збільшилася до трьох.

Крім того, у поліції повідомили, що правоохоронним органам вдалося встановити особу нападника: ним виявився чоловік вчительки, яка працювала в цій школі 53-річний Седрік Андерсон.

Як повідомляється, Андерсон застрелив свою дружину і розстріляв двох її учнів, що випадково опинилися в класі в цей час, а потім застрелився сам.

За інформацією влади, стрілець уже притягався до відповідальності, у тому числі за побутове насильство.

Відзначимо, в початковій школі в окрузі Сан-Бернардіно в Південній Каліфорнії в понеділок, 10 квітня, відбулася стрілянина, в результаті якої загинули двоє дорослих, ще чотири людини, в тому числі двоє школярів, отримали поранення.

Нагадаємо, у Флориді у фітнес-клубі відбулася стрілянина в результаті суперечки між колишнім працівником і менеджером фітнес-клубу.