ua en ru

Стрілянина в Мукачево: поліція затримала підозрюваних

Стрілянина в Мукачево: поліція затримала підозрюваних Фото: стрілянина в Мукачево

За попередніми даними, причиною стрілянини в Мукачево стали "особисті розборки"

Поліція затримала підозрюваних у стрілянині в Мукачево, яка сталася вчора, 12 березня 2016 року, біля однієї з шкіл міста. За попередніми даними, причиною стрілянини в Мукачево, яка призвела до поранення і пізніше загибелі чоловіка, стали "особисті розборки", розповів прес-секретар патрульної поліції Ужгорода Ернест Завадський, повідомляє "112 Україна".

Як повідомляється, поліція затримала автомобіль підозрюваних в Ужгороді, коли він рухався в бік кордону. Разом з тим, відзначається, що правоохоронці не можуть на сто відсотків стверджувати, що це саме вони причетні до стрільби.

"Вони не чинили опору, далі з ними будуть працювати слідчі. На жаль, ми не можемо на сто відсотків стверджувати, що це саме вони причетні. Автомобіль, на якому вони пересувалися, дуже схожий на той, що був в орієнтуванні, який описали свідки", - розповів Завадський.

Як повідомляється, свідки стрілянини в Мукачево повідомили патрульним, що бачили кілька хлопців, які, здійснивши постріли, сіли у два автомобілі, один з яких Skoda зеленого кольору, а інший - Mercedes сірого кольору. Автомобілі відразу передали на орієнтування.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що потерпілий під час стрілянини в Мукачево помер у лікарні.