ua en ru

Стрілянина в київському парку: одна з потерпілих досі в реанімації

Стрілянина в київському парку: одна з потерпілих досі в реанімації Фото: начальник київської міліції провідав потерпілого

Інший потерпілий йде на поправку

Одна з постраждалих в результаті стрілянини неподалік від київського парку "Нивки" до цих пір знаходиться в реанімації. Про це на своїй сторінці в Facebook написав начальнику ГУМВС України в місті Києві Олександр Терещук.

"З дівчиною, на яку напали ситуація гірша, вона зараз перебуває в реанімації, але сподіваємося на краще", - написав Терещук.

При цьому він зазначив, що другий потерпілий при стрільбі в парку Києва йде на поправку.

"Лікарі запевняють, що загрози життю немає і йде на поправку, оперативники вже мали можливість з ним поспілкуватися", - зазначив начальник київської міліції.

Щойно з лікарні. Хотів персонально подякувати киянину, який неподалік від парку "Нивки" кинувся на захист дівчини. Тод...

Posted by Олександр Терещук on 9 Июль 2015 г.

Нагадаємо, 7 липня близько 22:00 24-річний хлопець і 23-річна дівчина поверталися з метро "Нивки" за місцем проживання. При собі мали дві сумки з ноутбуками. Недалеко від метро "Берестейська", парку "Нивки" вибіг невідомий та намагався вирвати одну з сумок. Хлопець завадив йому це зробити і відштовхнув убік. Після цього нападник дістав предмет, схожий на пістолет, здійснив кілька пострілів у бік молодих людей, а потім побіг в напрямку парку.

Дівчина була госпіталізована з вогнепальним пораненням черевної порожнини, хлопець отримав поранення лівого плеча та правого стегна.