ua en ru

Стрілянина у Києві: троє людей поранено

Стрілянина у Києві: троє людей поранено Фото: поліція

Поліція розслідує подію як замах на умисне вбивство

В результаті нічної стрілянини у Святошинському районі Києва троє людей отримали поранення. Про це повідомила у Facebook прес-секретар поліції Києва Оксана Блищик.

"Поліція з'ясовує обставини стрілянини у Святошинському районі Києва. У результаті двоє чоловіків отримали вогнепальні поранення у шию та в пах і плече відповідно, ще один - травми тіла. Усі вони перебувають у лікарні", - написала вона.


Як зазначається, вчора близько півночі поліція отримала повідомлення про те, що на вулиці Пшеничній у Святошинському районі чути постріли. Коли на місце подіі виїхала слідчо-оперативна група, з'ясувалося, що за вказаною адресою зареєстровано два товариства, між якими триває конфлікт щодо права власності.

"Близько 23:40 на територію двома автомобілями приїхала група осіб (кількість встановлюється). Виник конфлікт, а потім - стрілянина", - йдеться у повідомленні.

Крім того зазначається, що на момент приїзду правоохоронців учасники інциденту втекли з місця події.

Наразі за цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 2 ст 15, п. 1 ч. 2 ст. 115 (Замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 21 червня у Києві поліція затримала пенсіонера, який відкрив стрілянину біля супермаркету.