ua en ru

Стрілянина у Києві: поліція відкрила справу за фактом інциденту

Стрілянина у Києві: поліція відкрила справу за фактом інциденту Фото: стрільба (forum.guns)

Зловмисникам загрожує до семи років позбавлення волі

Поліція відкрила справу за фактом стрілянини у Києві, що відбулася сьогодні вночі, 19 серпня 2017 року в 2:00. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Києва.

"У Дарницькому районі зловмисники кілька разів вистрілили з травматичного пістолета: в чоловіка поранення руки, ноги і груди, його доставили в лікарню. Нападники з місця події втекли", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, інцидент стався близько 2 години ночі. До гаражного приміщення, потерпілий орендував і тут же проживав, увірвалися 5 або 6 невідомих у балаклаві, які без жодних пояснень почали кричати і бити його.

Так, коли він схопив ніж і молоток, щоб оборонятися, один з чоловіків почав стріляти. Зробивши кілька пострілів, з місця події вони втекли. Потерпілий самостійно викликав "швидку" і поліцію.

altaltaltalt

Фото: у Києві сталася стрілянина (kyiv.npu.gov.ua)

Наголошується, що на місці події правоохоронці виявили 41-річного місцевого жителя, якого після надання допомоги лікарі доставили в лікарню. Проводяться оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення мотивів та осіб, причетних до скоєння правопорушення.

Слідчим відділом Дарницького управління поліції відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 (хуліганство із застосуванням вогнепальної або холодної зброї) КК. Зловмисникам загрожує до 7 років позбавлення волі.

Стрілянина у Києві: поліція відкрила справу за фактом інциденту

Фото: у Києві сталася стрілянина (kyiv.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ніч на 19 вересня, в Дарницькому районі Києва сталася стрілянина, є постраждалий. Інцидент стався в гаражному кооперативі, який знаходиться за адресою вул. Затишна, 1А.